Дрібні шлункові нездужання

Квітень 18, 2013

Дрібні шлункові нездужання

У ТУРИСТІВ може виникнути розлад шлунка зазвичай внаслідок зміни режиму харчування, води та клімату. Індійська їжа, здебільшого гостра і пряна, також може викликати розлад шлунку.

У таких випадках краще всього харчуватися простий відвареної їжею без спецій, поки розлад не пройде. Дуже важливо пити побільше рідини, відшкодовуючи її втрату в організмі. Уникайте пити водопровідну воду і користуйтеся мінеральною водою в пляшках (типу «Евіана» або «Біслері»). Тут широко доступні всі відомі сорти іноземних газованих вод, цілком безпечно до вживання також свіже кокосове молоко.

Як би спокусливо не виглядала їжа на вуличних прилавках, все ж краще її не їсти. Якщо ж захотілося поїсти в дхабе, то вибирайте заклади, які користуються популярністю у місцевих жителів, де зазвичай свіжа і доброякісна їжа. Але краще уникати сирих салатів, фруктів, холодних страв і свіжих соків у вуличних кіосках. Хороший аптекар порекомендує вам стандартні засоби від розладу шлунка.

Якщо Чи ж напад шлункового розладу сильний (з нудотою і блювотою), краще проконсультуватися з лікарем. Можна також відразу ж почати приймати всередину відновлюють солі (ORS), які є у продажу під відомою індійської торговою маркою Electral, або Electrobon.

Зберегти баланс рідини в організмі допоможе також ефективне домашнє засіб у вигляді половини чайної ложки солі, змішаної з трьома чайними ложками цукру і охолодженою кип'яченою водою.

Вас интересуют статьи на тематику сосудов? В таком случае много информации вы найдете на сайте sosudy.com, тут есть все что вам необходимо и написано очень грамотно!



Зверніть увагу:

Добавить комментарий